Saturday, 12 January 2013

UniNiaga.


Assalamualaikum…

Apa khabar korang semua ?? :D . Harap semua happy ya macam Tuan Punya Blog ni. Kekeke
Entry kali ni macam nak sangat tulis pasal memori lalu disaat berumur 18 tahun gituu.. HAHAHA

Entry ni dibuat sebab rasa rindu tu sudah membuak-buak orang bilang bah.. :D
Siapa yang tak rindu dengan kawan-kawan kan ?? Anda ?? Alahh.. Jangan nak malu sangatlah.
I know what you feel bah. Kahkahkah :p

FYI.. Aku dah ter-miss gila babeng dengan semua budak UniNiaga ni tauuu.. Hanya Allah saja yang tahu macam mana perasaan tu.. Huhh :/

Aku rindu masa kami gilak-gilak dulu bah time dalam kelas, luar kelas, extra kelas tu, ber-picnic lah. Fuuhhh… Banyaklah kami buat.  1 tahun setengah pulak tu. Apa yang tidak berabis kami jadi Gilak. HAHAHAHA !!!!

Korang nak tengok tak budak kelas aku… Alahh budak kelas aku masa form 6 di SMK Kuhara tuu..
Kami lah BUDAK UNINIAGA yang paling bising di antara kelas yang lain. It’s Normal babe !!!!!!
Well selaku Ketua Kelas Terbaik masa tuu… aku mungkin ketua kelas paling busy dan sempoi . Budak kelas aku cakap lah.  *bab Ketua Kelas Terbaik tu betul ya..  Siap naik pentas lagi ambil piala dan sijil tauu… Jangan main-main dengan aku..* HAHAHAHA (>_>)
Bilik guru pun asyik tengok muka aku saja sebab over nak panggil cikgu kalau lambat masuk kelas.. Padahal niat di hati mahu jenjalan saja tuuu. HAHAHA. Sampai cikgu-cikgu pun dah kenal dengan muka ni.. :p … Part paling best sebelum nak panggil cikgu tu.. Mestilah singgah kantin dulu beli kuih-muih yang ada untuk santapan ketika cikgu mengajar nanti.   Sambil study sambil makan okeiii.. *Jangan Risau.. Cikgu kami memang benarkan asal kami selesa.* Okeiii.

Nak di sinopsiskan cerita.. Kelas kami tak banyak lelaki just ada Aku, Saddam, Dedet, Mawan, Nazrin, Herman, Azmi, Hisham dan Shazwan.  Yang perempuan pulak menguasai keseluruhan ahli-ahli kehormat UniNiaga. HAHAHA !!!
Budak Perempuan pulak bermula dengan si Liyana iaitu assistant Terbaik I ever had. Haha. Lepas tu si Rozy, Ummi, Ramlah, Asniah, Niemah, Atieqah, Tan Yun Wei, Charlene, Ana, Betty, Fazila, Farah, Syatira, Maznorizah, Julie, Aida, Gia , Iffa, Aisyah, Amierah, Radhio Atin, Mimi, Jane Jane and last si Andi (tak lama sebab sambung SPA8) . Guru kelas kami pulak Cik Sabariati Ripe ( Pengajian Perniagaan) yang anggun dan ayu orangnya. HAHA !! Macam geng pun adooo. Cikgu yang lain ajar kami tak ramai sebab subjek pun bukan banyak pun kan.. alahh form 6 bah..

En. Adam Aiman – Pengajian Am 1
Pn. Chong Oii Lee – Pengajian Am 2
Cik Wawa – Mikro ( konco berat )
Pn. Vivi Sofiah – Makro
Pn.Rashidah – Bahasa Melayu

*Mostly semua cikgu aku sempoi gila lah.. Paling sporting bah.. Awesome lah.*

Mesti pelikkan sebab aku masih ingat mereka semua ! Aku kan Ketua Kelas Terbaik. HAHAHAHAHA !!!
 Alahh, This is Sabril lah weii.. Petik jari saja pun.. :p

Okeeiii.. Banyak pulak aku merapu… Nahh ni aku bagi tengok kamu budak kelas aku..
  














Comelkan kami semua.. Jujur ya :p . HAHA ( -_____- )
Actually, kalau nak cerita semua sampai bila mau habis weii.. Nanti tak pasal-pasal kamu boring pulak baca kan.. HAHAHA !!! Alah.. aku pun manusia okeii.. Normal lah tuu..

So, malaslah nak cakap banyak.. Yang penting AKU RINDU SEMUA KENANGAN UNINIAGA !!!

   

                  p/s : Actually, aku juga paling bising dalam kelas sebab asyik nak bercakap saja. HAHA. Penyakit tu macam sampai sekarang pun masih ada.. Nampak kannnn ?? ssssshhhhh diam saja lah ya. 

No comments:

Post a Comment