Thursday, 27 December 2012

Senior punya pasal

     
   Assalamualaikum .... 

     Ni mungkin penulisan yang kedua aku... Nampak gelojoh disitu ya !  (^_^ ) . Well, ini Sabril kan. Haha. Kali ni saja nak cerita sikit saja lah sebab tak nak buat korang rasa bosan pulak kan. :p . 

    Aku tulis kali ni sebab ramai yang nak minta link blog aku ni.. Mula-mula tu malu bah sebab tak lawa, tapi bila fikir-fikir balik.. Lantak lah bukan mereka nak tengok apa pun kan. Betul tak ?? :D . Lepas buat post yang ke 2 ni maybe akan bagilah kat mereka tuuuu... 

                     So, kepada semua tu ini lah blog aku weii. Tak lawa kan ?? Well, aku ni tak
         kreatif sangat bah. Especially to my Senior-senior tu.. Nak sangat tengok kan. Hahaha :p 

Kalau ada yang kurang bantulah Junior anda yang banyak kelemahannya ni. Cewahh :3 
Junior no bagai kain putih yang belum ada coraknya lagi. Alahaiii .
Jangan marah ya senior-senior ku.. 

So, post ni kiranya ikhlas ditujukan buat senior lah kan .. Macam tu lah kan.. hehe
Tapi rasanya.... aku mungkin orang yang paling happy bah sebab senior aku semuanya baik-baik belaka dan SANGAT Prihatin orang bilang. 
Jadi yang lain tu jangan jeles sama aku ya. Tak baik jeles .. DOSA weii ! Haha.

Ingat nak sebut nama sorang satu tapi... Agak-agak banyak sangat lah. Takut penat kalian membaca .. Hahaha ( ini bukan excuse tak nak tulis ya ) ..

Apa yang penting ....
I Love My Senior bah.. Ingat tu  !!


Nahh... Duck Face tuk korang semua.. Ni wakil saja... Empunya badan tak leh nak buat. Mahal yaa....




 p/s : So bila nak belanja junior kamu ni ? Haha
Jangan segan dan tersipu malu.. Call or mesej saja bah ya. Dengan hati terbuka junior menerimannya. XD



Wednesday, 26 December 2012

Berjinak seketika..

Assalamualaikum/ Selamat Sejahtera dulu bah...

Nahhhh.... Mula sudah aku ingin berjinak ke alam yang entah real atau fake nii. Tapi apa yang diharap semuanya real belaka saja. Starting ni.... Tak tahu nak cakap apa ! Maklumlah... Macam freshie gituuu.. kekeke. Tapi.. tengok kengkawan aku semua dah terer ohh . So, aku ni dah terlambat lah yer ! Demmnnnn... Malunyaaaaa.... ( ~_~) . Tak apa lah..

Dalam blog ni aku just nak kata aku akan tulis apa saja yang aku nak. Macam medium untuk aku curhat gituu... alahhh semua pun sama jugak kan.

Gambar di bawah ni lah empunya blog ni .. Tak jugak hensem tapi manis lah orang bilang. Hahaha . Orang biasa panggil Sabril sebab nama penuh pun Sabril kan. Haha . Tapi di KAL ni segala nama keluar.. Pelik jugak kekadang. Ehh

  • Sabril
  • Sobril
  • Soo Brieyl Brieyl

Nahhh... tu semua nama yang mereka panggil aku. Lantak lah.. Janji ada bunyi sikit lah.


Teka siapa ambil gambar ni ?? Hahaha

Layan perasaan bah dia...


Ok lah... Cukup lah setakat ni ya.. nanti kita coret corat lagi... Banyak sebenarnya nak bagitahu ni... Hahaha


                                                     p/s - Curhat = Luahan perasaan bah.